Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 27 Jul 2004 21:17:43 +0200
From:      "Daniel Eriksson" <daniel_k_eriksson@telia.com>
To:        "'Lukas Ertl'" <le@FreeBSD.org>
Cc:        freebsd-current@FreeBSD.org
Subject:   RE: cvs commit: src/sys/geom/vinum geom_vinum.c geom_vinum_drive.c
Message-ID:  <!~!UENERkVCMDkAAQACAAAAAAAAAAAAAAAAABgAAAAAAAAA0VcX9IoJqUaXPS8MjT1PdsKAAAAQAAAAASp9gKSSTUqcz9C4wBaIuAEAAAAA@telia.com>
In-Reply-To: <20040725203633.M601@korben.in.tern>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Lukas Ertl wrote:

> > This made geom_vinum work on my system, at least partially.=20
> What is the
> > correct way of starting geom_vinum? I tried adding=20
> geom_vinum_load=3D"YES" in
> > loader.conf, but that made the machine panic during disc probing.
>=20
> Where does it panic?  Do you have a backtrace?

No, no backtrace available because after an upgrade of the system to
2004.07.27.11.00.00 (earlier today) the panic is gone.

I might have found another slight problem though, but I'm not sure if =
it's a
fluke or if it's repeatable. I'll let you know next time I take the =
server
offline. The problem was that some if the gvinum filesystems (all the
striped filesystems, but not the mirrored) did not properly clear the =
dirty
flag on shutdown. Again, I don't know if this is a real problem. I'll =
report
back here if it is.

/Daniel Eriksson




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?!~!UENERkVCMDkAAQACAAAAAAAAAAAAAAAAABgAAAAAAAAA0VcX9IoJqUaXPS8MjT1PdsKAAAAQAAAAASp9gKSSTUqcz9C4wBaIuAEAAAAA>