Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 13 Sep 1996 17:20:31 -0700 (PDT)
From:      Jonathan Mini <j_mini@efn.org>
To:        questions@freebsd.org
Subject:   Xterm error....
Message-ID:  <Pine.SUN.3.91.960913171318.15065B-100000@garcia.efn.org>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
  I can't seem to get Xterm to run over X on my 386DX/40. It dies of sig 
11's every time I try and run it over X. my .xsession-errors just says 
"Memory error" (my system log on ttyv0 gives me a more detailed response 
of "<date> <system> /kernel: pid <xterm's pid> (xterm) uid 0: exited on 
signal 11."
  I changes bins hoping that this is the problem -- I pulled the binaries 
off of a working 2.2-SNAP system (old snap though, I don't have the date) 
and I get the same problem still, but this time /var/logs/messages gives 
me the proper uid. (I'm logged in as uid 1000, not 0) Still barfs on a 
sig 11 though. 
  If I run xterm from a text-console (such as a telnet session or one of 
the syscons) it doesn't die -- well, it can't find a display. ;) Perhaps 
the problem is with an X library?
  By the way, I'm running 2.1.5-R installed from ftp.cdrom.com's CD. 
Also, I don't subscribe to questions, so please email me at j_mini@efn.org.
Thanks in advance...

                                Jon Mini, j_mini@efn.org, mini@4j.lane.edu
                                                    GAMMA Development Team
--------------------------------------------------------------------------
"I think I can, I think I can, I think I can...."
little.blue.engine:Reality Protection Fault. (core dumped)
--------------------------------------------------------------------------




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?Pine.SUN.3.91.960913171318.15065B-100000>