Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Tue, 30 Dec 2003 22:28:07 +0100
From:      List Man <listman@2u2.nu>
To:        "Michael L. Squires" <mikes@siralan.org>
Cc:        FreeBSD questions <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: 1024x768 on a toshiba 8100 tecra in a text (Non X) Console
Message-ID:  <20031230212806.GA6472@atlantis.local.net>
In-Reply-To: <200312281441.hBSEf8px000608@siralan.org>
References:  <20031228123857.GA635@atlantis.local.net> <200312281441.hBSEf8px000608@siralan.org>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hi,

This problem even appears when installing the OS though
sysinstall. Disabeling acpi was the solution.

Greetings

Lucio

On  0, "Michael L. Squires" <mikes@siralan.org> wrote:
:> Anyway right know I am having too many system freezes
:> when trying to start X.. most of the time starting X will
:
:I'm entering this message from a KDE Konsole screen running on a Tecra
:8100 under 5.2-CURRENT of 12/22.  I usually use the 8100 in a docking
:station with an external monitor, but the few times I've run the laptop
:out of the dock I've had no problems.
:
:My XF86Config file has
:
:Section "Device"
:
:	Identifier	"Card0"
:	Driver		"savage"
:	VendorName	"S3 Inc."
:	BoardName	"86C270-294 Savage/MX-MV"
:	BusID		"PCI:1:0:0"
:
:EndSection
:
:for the video hardware.
:
:Mike Squires

-- 
:wq!



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20031230212806.GA6472>