Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 10 Jan 2003 19:04:03 -0500
From:      Jeff Utter <funk@softhome.net>
To:        current@FreeBSD.ORG
Subject:   Current Breaks courier-imap and/or pam?
Message-ID:  <20030111000403.GA49731@bsd.sadclown.net>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hi there, i was just wondering if anyone out there used Courier Imap on
current using authpam? ... In the last couple days i upgraded both my
current installation (from about 1 week old, to CURRENT current) and the
courier-imap port. After this, i noticed that my courier imap stopped
working... i tried downgrading to the last version 1.53 (i think) but
that didnt' help one bit. the auth test program that comes w/ courier
imap, seems to work fine. However when i login via telnet to the imap
server, it acts as follows:

-bash-2.05b$ telnet www 143
Trying 192.168.0.10...
Connected to sadclown.net.
Escape character is '^]'.
* OK Courier-IMAP ready. Copyright 1998-2002 Double Precision, Inc.  See
COPYING for distribution information.
1 login sirfunk PASSWORD
1 NO Login failed.
2 logout
* BYE Courier-IMAP server shutting down
2 OK LOGOUT completed
Connection closed by foreign host.

The only thing i think that could be goign wrong is something changed w/
PAM in Current recently? is that so?.. however SSH still works, so i'm
somewhat confused. 
I'm SURE i'm using the correct password ect.. 

Anyone have a similar experiance, or any ideas?

Thanks,
Jeff Utter

To Unsubscribe: send mail to majordomo@FreeBSD.org
with "unsubscribe freebsd-current" in the body of the message




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20030111000403.GA49731>