Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 19 Jan 2015 08:00:28 +1300
From:      Glenn Todd <g.todd@internet.co.nz>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Evolution - cannot send attachments greater than 10k
Message-ID:  <1421607628.2253.4.camel@internet.co.nz>
In-Reply-To: <1421571719.52172.1.camel@internet.co.nz>
References:  <1421486443.98325.10.camel@internet.co.nz> <20150117200415.5f82c115@X220.alogt.com> <1421571719.52172.1.camel@internet.co.nz>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hi,

I ran Evolution from the command line and when trying to send an email
with a largish attachment, to get a better picture of my problems, I am
getting the following CamelStreamFilter errors reported.  Any ideas how
I resolve this>:

(evolution:1827): camel-WARNING **: CamelStreamFilter::write() reported
failure without setting its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **: CamelStreamFilter::write() reported
failure without setting its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **: CamelStreamFilter::write() reported
failure without setting its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **:
CamelDataWrapper::write_to_stream_sync() reported failure without
setting its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **:
CamelDataWrapper::decode_to_stream_sync() reported failure without
setting its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **:
CamelMimePart::write_to_stream_sync() reported failure without setting
its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **:
CamelMultipart::write_to_stream_sync() reported failure without setting
its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **:
CamelMimeMessage::write_to_stream_sync() reported failure without
setting its GError

(evolution:1827): camel-WARNING **: CamelSmtpTransport::send_to_sync()
reported failure without setting its GError

Glenn


On Sun, 2015-01-18 at 22:01 +1300, Glenn Todd wrote:
> Hi,
> 
> I have installed Thunderbird and found that I can send emails with large
> attachments using this client.  So it does appear that my problem is
> unique to Evolution.
> 
> Glenn
> 
> On Sat, 2015-01-17 at 20:04 +0800, Erich Dollansky wrote:
> > Hi,
> > 
> > did you try any other e-mail client to confirm that it only can be
> > caused by Evolution?
> > 
> > Erich
> > 
> >  On Sat, 17 Jan 2015 22:20:43 +1300
> > Glenn Todd <g.todd@internet.co.nz> wrote:
> > 
> > > Hi,
> > > 
> > > I am using Evolution 3.12.9 on FreeBSD 10.0-RELEASE-p10 #0: Mon Oct 20
> > > 12:42:25 UTC 2014
> > > root@amd64-builder.daemonology.net:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC  amd64
> > > 
> > > But I cannot send emails with attachments greater than 10k.
> > > Everything looks fine system advises that the mail send process
> > > completes successfully, but the mail never reaches the destination.
> > > 
> > > Mail with no attachments go and are received without issue, also
> > > emails with attachments less than around 10k.  
> > > 
> > > The problem appeared a few weeks ago after updating the ports, so have
> > > checked all the settings spoken to my ISP to confirm that there no
> > > issues at their end.  So updated my ports again yesterday and brought
> > > my system up to date.  But the problem remains.
> > > 
> > > I am using the Mate desktop.
> > > 
> > > Any help to solve this would be appreciated.
> > > 
> > > Cheers
> > > 
> > > Glenn
> > > 
> > > _______________________________________________
> > > freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> > > http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> > > To unsubscribe, send any mail to
> > > "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"
> > 
> > 
> 
> 
> 





Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?1421607628.2253.4.camel>