Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)

2000/freebsd-alpha/20000716.freebsd-alpha

Messages: 79, sorted by Subject.
Last update: Sun Jul 16 10:00:57 2000

Up | Home | Archive Sorted by: Subject | Author | Date | Reverse Date
  1. Jul 11 Matthew Zahorik     /dev/[u]random on Alphas?
  2. Jul 11 brian j. peterson    Re: /dev/[u]random on Alphas?
  3. Jul 11 Matthew Zahorik      Re: /dev/[u]random on Alphas?
  4. Jul 12 Matthew Jacob        Re: /dev/[u]random on Alphas?
  5. Jul 11 Charles Fulton      4.0 ftp install was: [Broken reboot]
  6. Jul  9 Justin T. Gibbs     Re: AHC_ALLOW_MEMIO in 4.1 && 5.0 for alpha?
  7. Jul 11 Charles Fulton      Broken reboot
  8. Jul 11 Andrew Gallatin      Re: Broken reboot
  9. Jul 11 Charles Fulton       Re: Broken reboot
 10. Jul 11 Andrew Gallatin      Re: Broken reboot
 11. Jul 11 Charles Fulton       Re: Broken reboot
 12. Jul 11 Wilko Bulte          Re: Broken reboot
 13. Jul 11 Charles Fulton       Re: Broken reboot
 14. Jul 11 Mike Smith           Re: Broken reboot
 15. Jul 11 Jim King             Re: Broken reboot
 16. Jul 11 Dirk Kleinhesselink  Re: Broken reboot
 17. Jul 11 Wilko Bulte          Re: Broken reboot
 18. Jul 13 Chris Lynch         First Time Alpha install
 19. Jul 13 Mike Smith           Re: First Time Alpha install
 20. Jul 13 Matthew Jacob        Re: First Time Alpha install


21. Jul 13 Chris Lynch Re: First Time Alpha install 22. Jul 13 Wilko Bulte Re: First Time Alpha install 23. Jul 13 Bernd Walter fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 24. Jul 13 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 25. Jul 14 Mike Smith Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 26. Jul 14 Bernd Walter Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 27. Jul 14 David Greenman Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 28. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 29. Jul 14 Don Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 30. Jul 14 Wilko Bulte Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 31. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 32. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 33. Jul 14 Don Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 34. Jul 14 David Greenman Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 35. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 36. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 37. Jul 14 Andrew Gallatin Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 38. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 39. Jul 14 Bernd Walter Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 40. Jul 14 David Greenman Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE
41. Jul 14 David Greenman Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 42. Jul 14 Matthew Jacob Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 43. Jul 14 David Greenman Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 44. Jul 14 =?ISO-8859-1?Q?G=E9 Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 45. Jul 14 Mike Smith Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 46. Jul 14 Andrew Gallatin Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 47. Jul 14 David Greenman Re: fxp0 hangs on a PC164 using STABLE 48. Jul 11 Santiago Zapata newbie installation question on Alpha Server 1000 49. Jul 11 Andrew Gallatin Re: newbie installation question on Alpha Server 100 50. Jul 11 User Raymond newbie installation question on Alpha Server 1000 51. Jul 11 Andrew Gallatin Re: newbie installation question on Alpha Server 100 52. Jul 11 Wilko Bulte Re: newbie installation question on Alpha Server 100 53. Jul 13 Santiago Zapata Re: newbie installation question on Alpha Server 100 54. Jul 13 Andrew Gallatin Re: newbie installation question on Alpha Server 100 55. Jul 13 Wilko Bulte Re: newbie installation question on Alpha Server 100 56. Jul 10 Unice, Kyle none 57. Jul 9 Jean-Francois Boisv Problem installing freeBSD on XP1000 58. Jul 9 Andrew Gallatin Re: Problem installing freeBSD on XP1000 59. Jul 9 Matthew Jacob Re: Problem installing freeBSD on XP1000 60. Jul 12 Wilko Bulte unaligned access fault panic during boot?
61. Jul 12 Andrew Gallatin Re: unaligned access fault panic during boot? 62. Jul 12 Matthew Jacob Re: unaligned access fault panic during boot? 63. Jul 12 Wilko Bulte Re: unaligned access fault panic during boot? 64. Jul 12 Matthew Jacob Re: unaligned access fault panic during boot? 65. Jul 12 Wilko Bulte Re: unaligned access fault panic during boot? 66. Jul 12 Matthew Jacob Re: unaligned access fault panic during boot? 67. Jul 13 David O'Brien Re: unaligned access fault panic during boot? 68. Jul 14 Wilko Bulte Re: unaligned access fault panic during boot? 69. Jul 14 Wilko Bulte Re: unaligned access fault panic during boot? 70. Jul 14 Matthew Jacob Re: unaligned access fault panic during boot? 71. Jul 12 Alec Wolman warning: received processor correctable error messag 72. Jul 12 Andrew Gallatin Re: warning: received processor correctable error me 73. Jul 12 Alec Wolman Re: warning: received processor correctable error me 74. Jul 12 Andrew Gallatin Re: warning: received processor correctable error me 75. Jul 12 Wilko Bulte Re: warning: received processor correctable error me 76. Jul 12 Wilko Bulte Re: warning: received processor correctable error me 77. Jul 13 Wilko Bulte Re: warning: received processor correctable error me 78. Jul 13 Matthew Jacob Re: warning: received processor correctable error me 79. Jul 9 Andrew Gallatin XFree86-4.0.1 seems to work!!


Up | Home | Archive Sorted by: Subject | Author | Date | Reverse Date
Contact us
Last update: Sun Jul 16 10:00:57 2000
Created by mailindex 1.1
Copyright © 1995-2015 FreeBSD Project.
All rights reserved.