Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 1 Jan 2003 00:37:01 +0200
From:      Giorgos Keramidas <keramida@ceid.upatras.gr>
To:        Cliff Sarginson <cls@raggedclown.net>
Cc:        freebsd-questions@FreeBSD.org
Subject:   Re: 5.0-RC2 sendmail msp-queue gizmo running REAL slow?
Message-ID:  <20021231223701.GE1426@gothmog.gr>
In-Reply-To: <20021231221331.GR7194@raggedclown.net> <20021231213836.GM7194@raggedclown.net> <7yel7y2b0c.l7y@localhost.localdomain>
References:  <7yel7y2b0c.l7y@localhost.localdomain> <20021231213836.GM7194@raggedclown.net> <008801c2b118$0425c1f0$3424200a@me> <20021231221331.GR7194@raggedclown.net> <7yel7y2b0c.l7y@localhost.localdomain> <20021231213836.GM7194@raggedclown.net> <7yel7y2b0c.l7y@localhost.localdomain>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On 2002-12-31 12:23, "Gary W. Swearingen" <swear@attbi.com> wrote:
> I just installed FreeBSD 5.0-RC2 and copied most of my configuration
> from my 4.7-STABLE partition.  (XFree86 (ati device) kept hanging
> up, even after rebuilding the port, but seems OK after a
> buildworld/kernel.)
>
> My PROBLEM: When I send mail (from Gnus or "mail"), instead of
> taking about a second like it used to, the mail sits in
> /var/spool/clientmqueue/ for about 90 seconds.

On 2002-12-31 22:38, Cliff Sarginson <cls@raggedclown.net> wrote:
> Sendmail is dead.

Cliff,

I'm not sure why you did post the reply shown above, but it doesn't
really add anything `constructive' to the thread.  If you know what
the problems of the original poster's setup are, and you feel like it,
please do reply.  But not in this tone, which is nothing else but
flamebait :/

- Giorgos


To Unsubscribe: send mail to majordomo@FreeBSD.org
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20021231223701.GE1426>