Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 28 May 2003 15:02:23 -0700
From:      David Bear <David.Bear@asu.edu>
To:        Dan Nelson <dnelson@allantgroup.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: scsi tape curiousity
Message-ID:  <20030528150223.F25284@asu.edu>
In-Reply-To: <"from dnelson"@allantgroup.com>
References:  <20030527211248.I18191@asu.edu> <20030528044348.GC53505@dan.emsphone.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Tue, May 27, 2003 at 11:43:48PM -0500, Dan Nelson wrote:
> In the last episode (May 27), David Bear said:
> > I called the cybernetics people (maker of the tape unit) and their
> > recommendation was to put the tape unit on a separate scsi controller
> > from the hard drives.  I didn't want to do this since but did anyway.
> > It seems to have fixed the problem.  I can now use the tape unit.  The
> > question is
> > 
> 
> Most likely bad termination.  Make sure all the cables are seated well,
> make sure you're got active terminators, and make sure that if all your
> devices are LVD, you have LVD terminators.

so the guy from cybernetics was feeding me BS?  ie you can safely run
tapes on hard drives on the same scsi chain?  

I think all drives are lvd AND I know I have an active lvd terminator
-- it cost me $30!  But, I do have cdrom ron the 50 pin bus.  It is
terminated using the cdrom internal terminator.  I wonder...


-- 
David Bear
phone: 	480-965-8257
fax: 	480-965-9189
College of Public Programs/ASU
Wilson Hall 232
Tempe, AZ 85287-0803
 "Beware the IP portfolio, everyone will be suspect of trespassing"



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20030528150223.F25284>