Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 25 Jan 2004 13:15:35 -0800
From:      chip <chip@wiegand.org>
To:        questions@freebsd.org
Subject:   open office install fails after two days of installing
Message-ID:  <401431F7.6020006@wiegand.org>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
I am trying to install OpenOffice on a PII-350 and it has been running 
make install clean for two days now. It just failed with this messages -


In file included from 
/usr/ports/editors/openoffice-1.1/work/oo_1.1_src/sch/source/ui/docshell/docshell.cxx:138:
../../../inc/schview.hxx:110: syntax error before `*' token
../../../inc/schview.hxx:128: syntax error before `*' token
../../../inc/schview.hxx:192: syntax error before `*' token
../../../inc/schview.hxx:195: syntax error before `(' token
../../../inc/schview.hxx:196: vitual outside class declaration
../../../inc/schview.hxx:198: non-member function `window* GetWindow()' 
cannot have `const' method qualifier
../../../inc/schview.hxx:200: vitual outside class declaration
../../../inc/schview.hxx:201: syntax error before '}' token
../../../inc/schview.hxx:62:1 unterminated #ifndef
dmake: error code 1, while making '../../../unxfbsd.pro/slo/docshell.obj'
---* TG_SLO.MK *---

ERROR: error 65280 occured while making 
/usr/ports/editors/openoffice-1.1/work/oo_1.1_src/sch/source/ui/docshell
dmake: error code 1, while making 'build_all'
---* TG_SLO.MK *---
*** Error code 255
Stop in /usr/ports/editors/openoffice-1.1.

I hope there is a fix for this, crap two days of waiting for this to 
finish installing, what a drag. :(

--
Chip



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?401431F7.6020006>