Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 16 Jan 2003 16:41:12 +0100 (CET)
From:      Andrzej Kwiatkowski <kwiatek@tpi.pl>
To:        Matt Hartzell <mchartzell@earthlink.net>
Cc:        current@freebsd.org, "" <stable@freebsd.org>
Subject:   RE: Problems with Adaptec 2120s
Message-ID:  <20030116163528.F1113@kwiatek.eu.org>
In-Reply-To: <!~!UENERkVCMDkAAQACAAAAAAAAAAAAAAAAABgAAAAAAAAA+BFlWZ2yV0yLiTkNZkrcfMKAAAAQAAAA6P/Q49ejdU6TuBYhAuOvDQEAAAAA@earthlink.net>
References:  <!~!UENERkVCMDkAAQACAAAAAAAAAAAAAAAAABgAAAAAAAAA+BFlWZ2yV0yLiTkNZkrcfMKAAAAQAAAA6P/Q49ejdU6TuBYhAuOvDQEAAAAA@earthlink.net>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Thu, 16 Jan 2003, Matt Hartzell wrote:

> I had issues with 4.7 Release and the Adaptec 2120 as well.  I installed
> 5.0 RC3 using the ISO image and both my 2120 and 2200 controllers are
> working fine.
>
> I don't know what use you are putting this server to, might CURRENT be a
> solution?  After compiling my kernel with out debugging options turned
> on performance seems to be great.
>
> One more thing to try - the 2120s supports online re-building of the
> array.  Just for kicks, let the array complete the build process before
> exitng the array config utility.
>
Now i'm testing 5.0 RC and I've got very strange problem...
System boots and works.. but when i type reboot... my system want reboot

I have to press reset.. and when my system starts Adaptec Controller tells
that One disk is out... Turning power off for a second helps  and i can
boot system properly..

I've tried with Current but is the same result...

Thanks in advance
Andrzej Kwiatkowski


To Unsubscribe: send mail to majordomo@FreeBSD.org
with "unsubscribe freebsd-stable" in the body of the message




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20030116163528.F1113>