Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 6 Jul 2009 16:29:56 +0000
From:      "Paul B. Mahol" <onemda@gmail.com>
To:        Atheer Elobadi <atheer.elobadi@gmail.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: can't get atheros ar2413 to connect under freebsd 7.2
Message-ID:  <3a142e750907060929r4c33e313s2bd5b3781f46c123@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <9a537e0c0907060856n692285c6q3a0c4358d8a448b8@mail.gmail.com>
References:  <9a537e0c0907031944h66e783fdsfccc832aa9e4fa80@mail.gmail.com> <4ad871310907050624o4467dbf0n756c8c6b99b9d3eb@mail.gmail.com> <9a537e0c0907050751p505a66ack42f95b247eb9e6c1@mail.gmail.com> <9a537e0c0907051027u59d8949cw7f4abffca76d9c51@mail.gmail.com> <9a537e0c0907051338o5c551489kcffee9d59f60e83c@mail.gmail.com> <3a142e750907051417m65162841sa2eae53e53fbfc3f@mail.gmail.com> <9a537e0c0907051425x172494dfo4b9b57346671498a@mail.gmail.com> <3a142e750907051558g11a0c289g60a82e9a93adfd2f@mail.gmail.com> <9a537e0c0907060856n692285c6q3a0c4358d8a448b8@mail.gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On 7/6/09, Atheer Elobadi <atheer.elobadi@gmail.com> wrote:
> i run 'wpa_supplicant -ddq -i ath0 -c /etc/wpa_supplicant.conf':
>
> Initializing interface 'ath0' conf '/etc/wpa_supplicant.conf' driver
> 'default' ctrl_interface 'N/A' bridge 'N/A'
> Configuration file '/etc/wpa_supplicant.conf' -> '/etc/wpa_supplicant.conf'
> Reading configuration file '/etc/wpa_supplicant.conf'
> Priority group 0
>    id=0 ssid='ALEX'
> Initializing interface (2) 'ath0'
> EAPOL: SUPP_PAE entering state DISCONNECTED
> EAPOL: KEY_RX entering state NO_KEY_RECEIVE
> EAPOL: SUPP_BE entering state INITIALIZE
> EAP: EAP entering state DISABLED
> EAPOL: External notification - portEnabled=0
> EAPOL: External notification - portValid=0
> Own MAC address: 00:19:7d:be:8c:65
> wpa_driver_bsd_set_wpa: enabled=1
> wpa_driver_bsd_set_wpa_internal: wpa=3 privacy=1
> wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=0
> wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=1
> wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=2
> wpa_driver_bsd_del_key: keyidx=3
> wpa_driver_bsd_set_countermeasures: enabled=0
> wpa_driver_bsd_set_drop_unencrypted: enabled=1
> Setting scan request: 0 sec 100000 usec
> Added interface ath0
> State: DISCONNECTED -> SCANNING
> Starting AP scan (broadcast SSID)
> Trying to get current scan results first without requesting a new scan to
> speed up initial association
> Received 0 bytes of scan results (0 BSSes)
> Scan results: 0
> Selecting BSS from priority group 0
> Try to find WPA-enabled AP
> Try to find non-WPA AP
> No suitable AP found.
> Setting scan request: 0 sec 0 usec
> Starting AP scan (broadcast SSID)
> Received 0 bytes of scan results (0 BSSes)
> Scan results: 0
> Selecting BSS from priority group 0
> Try to find WPA-enabled AP
> Try to find non-WPA AP
> No suitable AP found.
> Setting scan request: 5 sec 0 usec
> Starting AP scan (broadcast SSID)
>
> and it keeps on like that..

Does

# ifconfig ath0 up

and trying several times:

# ifconfig ath0 list scan

shows any results?

Is anthing new displayed on console(vty0) ?
-- 
Paul



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?3a142e750907060929r4c33e313s2bd5b3781f46c123>