Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 21 Apr 2011 15:56:02 +0300
From:      =?iso-8859-9?Q?Yavuz_Ma=FElak?= <yavuz.maslak@netiletisim.net>
To:        <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   boot problem
Message-ID:  <88EF986AC4344D81BE5E143065BECEC2@desktop2002>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hello

I have a freebsd7 box.  I also have another PC . I removed the disk from
freebsd installed machine and fixed it to the another PC.

It Works but there is a problem.  
While opening the server it waits at boot 

FreeBSD/i386 boot:
Default:0:ad(0,a)/boot/loader
Boot:

If I press enter, the server opens and it Works.

How can I get rid off this ?   


Bu elektronik posta ve varsa ekleri tamamen gizli ve gonderilen kisiler listesine ozeldir. Eger adiniz gonderilen kisiler listesinde yer almiyorsa, lutfen derhal gonderen kisiyi bilgilendiriniz ve icerigini herhangi baska bir kisiye iletmeyiniz, herhangi bir amac icin kullanmayiniz, sayisal ve basili ortamlar dahil olmak uzere saklamayiniz ve kopyalamayiniz.


This e-mail and attachments, if any, may contain confidential and/or proprietary information. Please be advised that the unauthorized use or disclosure of the information is strictly prohibited. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately by reply e-mail and delete all copies of this message and attachments. Thank you.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?88EF986AC4344D81BE5E143065BECEC2>