Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 22 Jul 2017 12:45:38 +0000
From:      Manish Jain <bourne.identity@hotmail.com>
To:        Matt Smith <matt.xtaz@gmail.com>, "freebsd-questions@freebsd.org" <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: Why does loading radeonkms via /boot/loader.conf fail ?
Message-ID:  <VI1PR02MB1200F3BEBCCFC21D5947A378F6A50@VI1PR02MB1200.eurprd02.prod.outlook.com>
In-Reply-To: <20170722085322.GA55111@gmail.com>
References:  <VI1PR02MB1200E5E6B0469BB14FAA669CF6A50@VI1PR02MB1200.eurprd02.prod.outlook.com> <20170722085322.GA55111@gmail.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help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Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?VI1PR02MB1200F3BEBCCFC21D5947A378F6A50>