Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 09 Feb 2020 21:31:19 +0500
From:      Dmitrii Postolov <dpostolov@yandex.ru>
To:        dmn <graahnul.grom@ya.ru>, "freebsd-questions@freebsd.org" <freebsd-questions@freebsd.org>
Subject:   Re: No sound by default on FreeBSD-12.1-p2-amd64
Message-ID:  <11160531581265879@iva4-35f072fa8e4e.qloud-c.yandex.net>
In-Reply-To: <20200209172312.5fa99031@demon>
References:  <20200209172312.5fa99031@demon>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hi Dmitry,

No, this is issue not only for latest FreeBSD 12.1, this is problem for
all versions of FreeBSD. TrueOS Project for FreeBSD (12-STABLE)
was closed at previous year, but the problem remained in 2019 with
TrueOS. Also the problem remained with FuryBSD based on
FreeBSD 12.0.

I can accept the artifacts of sound under the FreeBSD
after dev.hdac.0.polling=1, it just surprises me that under all other OS
they are not.

09.02.2020, 19:23, "dmn" <graahnul.grom@ya.ru>:
> Hi Dmitrii,
>
> I've found that you reported this problem (with the same
> hardware: DN2820FYKH, NUC5PPYH) back in 2016 on the TrueOS
> github issue tracker [1], and it was solved with sysctl
> dev.hdac.0.polling=1. So, does this problem start to appear
> again only with the latest FreeBSD release (12.1)? Did you
> try to reproduce it on TrueOS recently?
>
> [1] https://github.com/trueos/trueos-core/issues/8
>
> Regards,
> Dmitry.
> _______________________________________________
> freebsd-questions@freebsd.org mailing list
> https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-questions-unsubscribe@freebsd.org"


--- 

best regards,
Dmitrii Postolov
dpostolov@yandex.ru




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?11160531581265879>