Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Mon, 11 Dec 2000 11:43:22 -0800
From:      Matt Harrington <matt@msg.ucsf.edu>
To:        Rob McKinley <mckinley@enteract.com>
Cc:        questions@freebsd.org
Subject:   Re: fs problems with Mylex DAC960PD
Message-ID:  <20001211114322.F45379@msg.ucsf.edu>
In-Reply-To: <000001c0625e$564b57c0$1400a8c0@robppp>; from mckinley@enteract.com on Sat, Dec 09, 2000 at 10:04:47PM -0600
References:  <000001c0625e$564b57c0$1400a8c0@robppp>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Sat, Dec 09, 2000 at 10:04:47PM -0600, Rob McKinley wrote:
> I'm trying to set up a raid on my machine.  I've used the DOS utilities
> to create a mirror'd pack, and initialize it.  I can partition & disklabel
> it, but can't create a filesystem.  Can anyone point out where I've screwed
> things up?  Things to look for? Thanks!


Rob,

On my Mylex Acceleraid 250, I just used the RAID EzAssist program that
resides on the card itself.  I didn't need to use any special utilities
from DOS.  I just hit alt-r when prompted to do so during a boot.

Do you not have this option with your particular card?  Is your card's 
firmware up to date?

Creating a RAID-1 set in EzAssist is quite simple.

---Matt



To Unsubscribe: send mail to majordomo@FreeBSD.org
with "unsubscribe freebsd-questions" in the body of the message




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20001211114322.F45379>