Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Wed, 04 Jun 1997 12:20:59 -0500 (CDT)
From:      Glenn Johnson <gjohnson@nola.srrc.usda.gov>
To:        freebsd-questions@FreeBSD.ORG
Subject:   FW: Second processor not being used?
Message-ID:  <XFMail.970604122320.gjohnson@nola.srrc.usda.gov>
Resent-Message-ID: <199706041723.MAA09024@Symbion.srrc.usda.gov>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
I originally posted this question to 'freebsd-current' but have not gotten a
reply so I thought I would try here. Thanks.
-----FW: Second processor not being used?-----

Date: Tue, 03 Jun 1997 14:10:55 -0500 (CDT)
From: Glenn Johnson <gjohnson@nola.srrc.usda.gov>
To: freebsd-current@FreeBSD.ORG
Subject: Second processor not being used?

I just install a second Pentium Pro processor in my system. I built an SMP
kernel, rebooted, and the second processor is found and brought online.
However, it does not appear to do anything. I submitted two jobs that each
require about 3 hours of computation time (very little disk I/O). Both jobs
were being run from the primary processor however. Is there something I need to
do to tell a job to go to a certain processor? Please help. 

--------------End of forwarded message-------------------------

-------------
Glenn Johnson
USDA-ARS-SRRC; CFQ
Phone: (504) 286-4252; FAX: (504) 286-4217
e-mail: gjohnson@nola.srrc.usda.gov



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?XFMail.970604122320.gjohnson>