Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 6 Dec 2015 17:34:29 -0600
From:      John Aten <welcome.to.eye.o.rama@gmail.com>
To:        Warren Block <wblock@wonkity.com>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Mouse & Keyboard not working in Virtual Box VM
Message-ID:  <26A369F7-EB9E-4BC1-A002-990820F90DB1@gmail.com>
In-Reply-To: <alpine.BSF.2.20.1512052211530.47385@wonkity.com>
References:  <010EFC12-FD25-4A04-B042-9B0C95478C03@gmail.com> <alpine.BSF.2.20.1512052211530.47385@wonkity.com>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help

On Dec 5, 2015, at 11:18 PM, Warren Block wrote:

> On Sat, 5 Dec 2015, John Aten wrote:
>=20
>> After installing Enlightenment, I ran X -configure,
>=20
> Why?  The very first thing to try is letting X detect hardware and =
autoconfig.  That means running it without any xorg.conf at all

I didn't know that. I was having the problem before I ran X -configure, =
and when I was researching it I thought that this was a step I missed. =
The keyboard and mouse do not work, though, whether with no xorg.conf, =
with the one I previously posted, or with an xorg.conf containing only =
the suggested lines:

>> Section "InputDevice"
>> 	Identifier  "Mouse0"
>> 	Driver      "vboxmouse"
>> EndSection
>>=20
>> Section "Device"
>> 	Identifier  "Card0"
>> 	Driver      "vboxvideo"
>> EndSection


The VM won't boot at all now. I am not sure what happened, but I think =
it must have something to do that I synced the wrong version of the =
source. I am going to download another vm image and start over. Maybe =
that will fix the problem.

Thanks for the information.

John





Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?26A369F7-EB9E-4BC1-A002-990820F90DB1>