Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Thu, 8 Apr 2010 21:59:08 -0500
From:      Adam Vande More <amvandemore@gmail.com>
To:        Michael Beckmann <michael@apfel.de>
Cc:        stable@freebsd.org
Subject:   Re: Realtek Ethernet not functioning on Asus M4A89GTD PRO
Message-ID:  <q2l6201873e1004081959sc1b7fcebyb0d047520cb3b830@mail.gmail.com>
In-Reply-To: <!&!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAFu8E7CkEvBMsgZ/8G4PwcPigAAAEAAAAHlHe9UOq29Hg4tmJB6O8ysBAAAAAA==@apfel.de>
References:  <!&!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAFu8E7CkEvBMsgZ/8G4PwcPigAAAEAAAAHlHe9UOq29Hg4tmJB6O8ysBAAAAAA==@apfel.de>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On Thu, Apr 8, 2010 at 6:50 PM, Michael Beckmann <michael@apfel.de> wrote:

> re0: <RealTek
> 8168/8168B/8168C/8168CP/8168D/8168DP/8111B/8111C/8111CP/8111DP
> PCIe Gigabit Ethernet> port 0xe800-0xe8ff mem
> 0xfdfff000-0xfdffffff,0xfdff8000-0xfdffbfff irq 16 at device 0.0 on pci4
>
> re0: Using 1 MSI messages
>
> re0: Chip rev. 0x2c000000
>
> re0: MAC rev. 0x00000000
>
> re0: Unknown H/W revision: 0x2c000000
>
> device_attach: re0 attach returned 6
>


What's pciconf -lv say about it?

Mine is

re0@pci0:3:0:0: class=0x020000 card=0x75811462 chip=0x816810ec rev=0x03
hdr=0x00
    vendor     = 'Realtek Semiconductor'
    device     = 'Gigabit Ethernet NIC(NDIS 6.0) (RTL8168/8111)'
    class      = network
    subclass   = ethernet

FreeBSD 8.0-STABLE #0: Sun Apr  4 01:28:48 CDT 2010
root@galacticdominator.com:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC

Cards work fine here.

-- 
Adam Vande More



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?q2l6201873e1004081959sc1b7fcebyb0d047520cb3b830>