Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Fri, 05 Aug 2011 10:25:13 -0700
From:      Drew Tomlinson <drew@mykitchentable.net>
To:        Mark Felder <feld@feld.me>
Cc:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   Re: Help with Bind Weirdness & Logging
Message-ID:  <4E3C2779.9070508@mykitchentable.net>
In-Reply-To: <op.vzq1yit234t2sn@tech304>
References:  <4E3C1719.7030509@mykitchentable.net> <op.vzq1yit234t2sn@tech304>

Next in thread | Previous in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
On 8/5/2011 9:40 AM, Mark Felder wrote:
> On Fri, 05 Aug 2011 11:15:21 -0500, Drew Tomlinson 
> <drew@mykitchentable.net> wrote:
>> Just recently, I noticed that my server can't resolve for some 
>> names.  The ones I've noticed are for Microsoft domains, specifically 
>> go.microsoft.com and time.windows.com.  For example:
>>
>
> What kind of firewall stuff are you doing? Is it possible you're 
> dropping the DNS
> replies when they're TCP? This happens when the reply is a certain size.

Thanks Mark.  That may have something to do with it.  I upgraded my 
wireless router to a Linksys E3000 a couple of days ago which is also my 
"firewall".  This thing is a piece of crap!  Lots of weirdness regarding 
port forwarding.  Some works.  Some doesn't.  Tech support is 
worthless.  I'm going to take it back and exchange for another.  
Hopefully a new one will work right.

Anyway, put my previous router/firewall back in place and now my DNS 
server is able to resolve.  Thus the firewalling thing was likely the 
problem.

Any ideas on how to get Bind logging going?

Cheers,

Drew

-- 
Like card tricks?

Visit The Alchemist's Warehouse to
learn card magic secrets for free!

http://alchemistswarehouse.com





Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?4E3C2779.9070508>