Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sun, 27 Feb 2011 19:30:38 -0500
From:      Eric Dedrick <dedrick@vbnm.net>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   gcc45 wrong debug info?
Message-ID:  <20110228003038.GA4842@vbnm.net>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Wondering if anyone has encountered this problem where gdb/gcc doesn't
seem to be getting the line number info right.

I compiled code in as
----------------------------------------------------------------------
gcc45 -g -W -Wall -O0 -std=c99 -D_BSD_SOURCE -DDEBUG -D__BSD_VISIBLE
-DFREEBSD  -c interreflect3d.c 
-o x86-debug/objects/interreflections/interreflect3d.o

gcc45 -g -W -Wall -O0 -std=c99 -D_BSD_SOURCE -DDEBUG -D__BSD_VISIBLE
-DFREEBSD interreflect_driver.c
x86-debug/objects/interreflections/interreflect3d.o 
-o x86-debug/bin/interreflect_driver 
-I./ 
-Ix86-debug/include
-Ix86-debug/../external/include 
-Lx86-debug/../external/lib
-llapack -lf77blas -lcblas -latlas -lgfortran
----------------------------------------------------------------------

and then I go to debug.  I seem to stop in my function ok, locals and
such seem ok, gdb seems to handle OK, except the line number
information is wrong:

#0  0x000000000040467b in reconstruction_prune (r=0x7fffffffe420,
intensity_threshold_min=1, 
    intensity_threshold_max=999999, jump_discontinuity_threshold=100,
    clustersize=5)
    at interreflect3d.c:296
#1  0x00000000004013ef in main (argc=26, argv=0x7fffffffe620) at
interreflect_driver.c:103

For #0, the correct line is 1108, not 296.  #1 is correct.  

This incorrect line number info is giving me grief while I'm trying to
step through my code.

Anyone have a hunch what's going on here?

Thanks.




Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?20110228003038.GA4842>