Skip site navigation (1)Skip section navigation (2)
Date:      Sat, 19 Jul 1997 20:53:34 -0500
From:      Joe Diehl <joed@ptn.net>
To:        freebsd-questions@freebsd.org
Subject:   [Nevermind: System Rebooting when starting X]
Message-ID:  <19970719205334.23146@moros.ptn.net>

Next in thread | Raw E-Mail | Index | Archive | Help
Hi ho,

I sent this mail in this morning asking for help; however, having
been so long since I setup XFree86 from scratch I forgot that my 
video card had io and mem setting hardcoded into the XF86Config.

Soon as I remembered that fact I reran scanpci, and gosh.. wouldn't
you know that it likes having the right io/mem addresses?

Hehhe anyways problem solved.  Sorry to bother the list. *blush*

-----Forwarded message from Joe Diehl <joed@moros.ptn.net>-----

Message-ID: <19970719090428.61491@moros.ptn.net>
Date: Sat, 19 Jul 1997 09:04:29 -0500
From: Joe Diehl <joed@moros.ptn.net>
To: freebsd-questions@freebsd.org
Subject: System Rebooting when starting X
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
X-Mailer: Mutt 0.61.1

Greetings,

I just upgraded my Pentium 60 system to an Asus P55T2P4S (on-board
AIC-7880) and I temporarily have an AMD K5-90 in the system until 
I buy either a K6-200 or and Intel 166-MMX (any recommendations for
a processor under FreeBSD?).

System boots up to the console just fine; however, as soon as I start
X the system either hangs or reboots after a little bit.  First thing
I notice is the hard drive stopping and the Monitor going to power
saving mode (ie no signal from the video card).

Any thoughts on this problem?  I'm going to take my Intel 166 out of
my machine at work and try it at home later tonight to see if that
fixes the problem; however, after searching through -hackers I'm not 
so sure that will fix the problem.


-----End of forwarded message-----

---
Joe Diehl <joed@ptn.net>
Network and Systems Engineer
Paragon Technology, Inc.



Want to link to this message? Use this URL: <http://docs.FreeBSD.org/cgi/mid.cgi?19970719205334.23146>